Minicamping Westerhoeve

Kamperen in Zeeland

Bent u op zoek naar een camping in Zeeland en vraagt u zich af waar u fijn kunt kamperen? Op onze rustige minicamping tussen de badplaatsen Oostkapelle en Domburg waant u zich in een oase van rust. De camping is centraal gelegen want met ongeveer 15 minuten rijden bent u al bij Middelburg of Vlissingen en met de fiets bent u al in een paar minuten in 1 van de leuke dorpjes op Walcheren. Bos en strand is gemakkelijk lopend of op de fiets te bereiken vanaf uw kampeerplaats.

Kleine boerderijcamping in de buurt van bos en strand

Mini-camping Westerhoeve is een gezellige boerderijcamping, gelegen op 5 minuten afstand van bos en strand. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, gelegen op 4 verschillende veldjes. De kampeerplaatsen beschikken over voldoende privacy doordat kampeermiddelen niet tegenover-, maar naast elkaar geplaatst worden. 
 

Kamperen bij een wijngaard

Wat deze camping zo bijzonder maakt is de rustige, landelijke omgeving en centrale ligging. Ook het wijdse uitzicht over de landerijen is erg geliefd. Daarnaast bevindt zich op het terrein van de caping een wijngaard waar we elk jaar onze eigen wijn mee produceren. Deze wijn heeft al meerdere prijzen gewonnen op de wijnkeuring van de lage landen!

In de zomer is het mogelijk om te genieten van een rondleiding in de wijngaard en natuurlijk verkopen wij ook onze huisgemaakte wijn!

Kamperen met kinderen

Voor de kinderen zijn er diverse faciliteiten zoals skelters, looptractor voor de kleintjes, volleybal/tennisnet en een zandbak met speelgoed. Ook is er een overdekte recreatieruimte met pingpongtafel en voetbalspel. Hier zijn ook folders met informatie uit de omgeving.


Praktische informatie
Op de camping staat een toiletgebouw met 4 warme douches, 4 toiletten en 4 wastafels. Verder vindt u er een overdekte afwasruimte met warm water. Wasmachine en droger zijn tegen betaling te gebruiken. In het toiletgebouw zijn ook koelkast, diepvries en centrifuge aanwezig voor algemeen gebruik. Ook is er een babybadje aanwezig.

Op onze camping is plaats voor tenten, caravans, (kleine) campers en vouwwagens. Grote campers kunnen wij helaas niet plaatsen, er zijn ook geen speciale camperplaatsen. Wel beschikken we over een stortplaats voor chemisch toilet. 

Honden welkom

Honden zijn op onze camping van harte welkom, maar dienen wel aangelijnd te blijven. Achter onze camping ligt een groot stuk land waar de hondjes vrij rond mogen rennen en natuurlijk zijn bos en strand dichtbij, zodat ook de trouwe viervoeters veel plezier beleven tijdens de vakantie.

totale oppervlakte ca 3400 m2
parkeerterrein ca 200m2 

 

Reserveer uw plaats op de camping

Om uw plaats op de camping te reserveren vragen wij u om onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of de door u gewenste data nog vrij zijn en nemen middels email of telefoon contact met u op.

Voor vragen verwijzen wij u graag naar andrea@westerhoeve4.nl 

Reserveren voor de zomerperiode is op dit moment mogelijk voor een verblijfsduur van minimaal 7 dagen met aankomst op zaterdag. 

De periode van 12-26 juni, is op dit moment volgeboekt, evenals de periode van 10 juli-21 augustus. Tussen 26 juni en 10 juli hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar en op dit moment is er in het naseizoen nog volop plaats beschikbaar.

 
Reserverings aanvraag
Mini camping Westerhoeve
arrow&v
arrow&v
Extra bij te boeken:

Bedankt voor uw aanvraag. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Tarieven 2021

Deze tarieven gelden voor het kampeer-seizoen 2021

Prijzen mini camping (per nacht)

Kampeermiddel                                        €25,00
twee personen incl. gebruik stroom en warm water,

exclusief toeristenbelasting

Bijkomende kosten (per nacht)

Extra volwassene/kind                   
Extra kind beneden 10 jaar                  
Extra bijzettentje                                     
Extra auto                                             
Motor                                            
Hond                                             
Toeristenbelasting p.p.                  

 

Reserveringskosten (eenmalig)                     

€ 4,00 
€ 3,50 
€ 3,50
€ 3,50
€ 2,00
€ 3,50
€ 1,30

 


€20,00

Voor- en naseizoen (per nacht)

Kampeermiddel                                        €22,50

twee personen incl. stroom en warm water,

exclusief toeristenbelasting

Voor bijkomende kosten geldt een korting van -10%

______________________________

Voorseizoen: 1-4-2021 tot 30-6-2021

Naseizoen: 1-9-2021 tot 16-10-2021

Uitzonderingen:
- pasen, hemelvaart, pinksteren en Fronleichnam (Duitse feestdag)
- schoolvakanties
- kortere huurperiode dan 7 dagen
Op deze dagen (of een kortere huurperiode) geldt het normale huurtarief.