• Westerhoeve

Uit eten met kinderen

Bijgewerkt: 20 jul 2020

Natuurlijk zijn in de (bad-)plaatsen in de omgeving eetgelegenheden te over, het is soms toch lastig om de juiste er tussenuit te filteren. Wij hebben een lijstje met aanraders samengesteld, onderverdeeld in verschillende categorieën.

| Zeeuwse specialiteiten | culinair genieten | Kidsproof |

Kaslokaal Oostkapelle

Een erg leuke lunchplek (of een fijne tussenstop voor een fietstochtje) is het Kaslokaal aan de rand van Oostkapelle. Op verschillende plaatsen in de grote tuin zijn leuke zitplekjes gecreëerd en je kunt ook binnen in de kas zitten. Alles wordt zelf (en vers) gemaakt, de kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline, in de speelhuisjes of de natuur ontdekken.


Molen de Jonge Johannes

De speel-molen, zo wordt hij ook wel genoemd. Heerlijk eten en drinken op het terras, terwijl de kids buiten op 1 van de vele speeltoestellen, trampolines of de kartbaan spelen. Binnen is er (vooral voor wat kleinere kids) ook een fijn afgesloten gedeelte met leuk speelgoed. De iets oudere kinderen kunnen daar ook terecht in een lekkere 'chill-hoek' met spelletjes.


Pannenkoekenbakker Oostkapelle

De pannenkoekenbakker zit op diverse locaties in Zeeland, maar die in Oostkapelle is het dichtst bij onze camping gelegen. Op slechts 10-15 minuten fietsen of 4 minuten met de auto bevindt zich dit populaire pannenkoekenhuis. Betere pannenkoeken vindt je niet in de buurt!


Hof Poppendamme

Enorm populair bij jong en oud; een binnen en buiten speeltuin met overal fijne zitplekjes om je koffie, lunch of diner te nuttigen. De entree (alleen voor kinderen) is zo laag dat je genoeg overhoudt om je te goed te doen aan veel van het lekkers dat er op de kaart staat. You're welcome!
Omdat de lijst nog in de maak is, is deze niet compleet. Heeft u intussen al wel een aanrader voor ons? Laat het ons gerust weten hieronder of via een berichtje middels het contactformulier.

74 keer bekeken0 reacties
Contactgegevens camping
Volg ons

© 2020 Westerhoeve

Design & realisatie: Zeeuwslief   |   Privacy statement