• Andrea

Uit eten met kinderen

Bijgewerkt: jul 16

Kids-proof uit eten in Zeeland

Natuurlijk zijn in de (bad-)plaatsen in de omgeving eetgelegenheden te over, het is soms toch lastig om de juiste er tussenuit te filteren. Wij hebben een lijstje met aanraders samengesteld, onderverdeeld in verschillende categorieën. Een aantal van de genoemde locaties zijn ook bezocht door de Zeeuwse Zusjes (youtube duo uit Zeeland). Hiervan hebben we filmpjes toegevoegd om alvast een idee te krijgen wat er op die locaties mogelijk is!


| Zeeuwse specialiteiten | culinair genieten | Kidsproof |

Kaslokaal Oostkapelle

Een erg leuke lunchplek (of een fijne tussenstop voor een fietstochtje) is het Kaslokaal aan de rand van Oostkapelle. Op verschillende plaatsen in de grote tuin zijn leuke zitplekjes gecreëerd en je kunt ook binnen in de kas zitten. Alles wordt zelf (en vers) gemaakt, de kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline, in de speelhuisjes of de natuur ontdekken.


Pannenkoekhuis Vierwegen in Domburg

Deze kan natuurlijk niet ontbreken uit de lijst! In het nabijgelegen Domburg zitten veel leuke restaurants, maar nergens vind je zulke lekkere pannenkoeken als bij Vierwegen! Met een leuke speelhoek helemaal ingericht op kinderen en natuurlijk ook nog eens hele lekkere pannenkoeken (en ander lekkers) voor de volwassenen.


Molen de Jonge Johannes

De speel-molen, zo wordt hij ook wel genoemd. Heerlijk eten en drinken op het terras, terwijl de kids buiten op 1 van de vele speeltoestellen, trampolines of de kartbaan spelen. Binnen is er (vooral voor wat kleinere kids) ook een fijn afgesloten gedeelte met leuk speelgoed. De iets oudere kinderen kunnen daar ook terecht in een lekkere 'chill-hoek' met spelletjes. Je kunt hier terecht voor lunch of diner, maar ook een lekker hapje en drankje (of een ijsje) tussendoor staat op het menu!


Pannenkoekenbakker Oostkapelle

De pannenkoekenbakker zit op diverse locaties in Zeeland, maar die in Oostkapelle is het dichtst bij onze camping gelegen. Op slechts 10-15 minuten fietsen of 4 minuten met de auto bevindt zich dit populaire pannenkoekenhuis.


Hof Poppendamme

Enorm populair bij jong en oud; een binnen en buiten speeltuin met overal fijne zitplekjes om je koffie, lunch of diner te nuttigen. De taartjes die er geserveerd worden van Honeypie móet je geprobeerd hebben ;-)

De entree (alleen voor kinderen) is zo laag dat je genoeg overhoudt om je te goed te doen aan veel van het lekkers dat er op de kaart staat. You're welcome!Five Star Farm

Eten en spelen op een boerderij, hoe leuk voor (jonge) kinderen! In de leuke binnenspeeltuin kun je ook met slecht weer altijd terecht en op de kaart staan verschillende lunch- en hoofdgerechten. Liever alleen wat snacken terwijl de kinderen zich uitleven? Ook dat is mogelijk!Omdat de lijst nog in de maak is, is deze niet compleet. Heb je een idee of suggestie (van jouw bedrijf of gewoon een tip uit ervaring)? Laat het ons gerust weten hieronder of stuur ons een mail naar andrea@westerhoeve4.nl

162 keer bekeken