AndreaLabeur-8044.jpg

Rondleiding + wijnproeverij

Om kennis te maken met Zeeuwse wijn is een proeverij met rondleiding in de wijngaard natuurlijk een goede start! We beginnen in de wijngaard, waar ik jullie graag wat vertel over onze werkwijze, druivensoorten en het ontstaan van onze wijngaard. 

Na de rondleiding wordt er natuurlijk geproefd van twee, drie of vier verschillende soorten wijn (diverse arrangementen mogelijk). 

Rondleidingen in de wijngaard

We bieden diverse opties aan voor rondleidingen. Het is mogelijk om aan te sluiten bij reguliere rondleidingen met proeverij op zaterdagmiddag (bij voorkeur wel vooraf aanmelden) of een groepsarrangement te reserveren op een datum in overleg.

Aanmelden

Voor vragen over de rondleidingen kan er contact opgenomen worden met Andrea door te mailen naar andrea@westerhoeve4.nl of te bellen/whatsappen naar 0615206813
Aanmelden voor 1 van de rondleidingen kan via DEZE LINK

AndreaLabeur-8044.jpg

Agenda en aanmelden

Zaterdag 17 juli 15.30 

Zaterdag 24 juli 15.30

Woensdag 28 juli 20.00 

Zaterdag 14 augustus 15.30 

Woensdag 18 augustus 20.00

Zaterdag 21 augustus 15.30

Rondleiding + proeverij met twee wijnen €15 p.p.

 AANMELDEN 

Het is mogelijk om de rondleiding uit te breiden met extra's, mogelijkheden en tarieven vind je hier

Bij minder dan 5 aanmeldingen kan een proeverij helaas niet doorgaan. Deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld. Indien er meer dan 12 aanmeldingen zijn wordt er zo mogelijk een tweede tijdstip aan de dag toegevoegd.

 

Arrangementen

Rondleiding + proeverij met twee wijnen €15 p.p.

Extra toe te voegen (vanaf 4 personen)

Borrelplank diverse hapjes €5 p.p.

Extra proefglas wijn* €2 per glas p.p.

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)

Rondleiding + proeverij met twee wijnen €13 p.p.

Extra proefglas wijn* €2 p.p. 

Stokbrood met div. smeersels €1,5 p.p.

Borrelplank €5 p.p.

Groepsarrangementen dienen minimaal 7 dagen van tevoren worden aangevraagd

* Wij maken 4 verschillende soorten wijn, daarom is het niet mogelijk om meer dan 4 wijnen te proeven tijdens een rondleiding.

 

Familiewijngaard

Een wijngaard in Zeeland, tussen de badplaatsen Oostkapelle en Domburg. Het is niet echt een plaats waar mensen een wijngaard verwachten, maar toch verbouwt Simon van Keulen al sinds 1999 druiven op het terrein van zijn schoonouders. Vanuit hobby is de wijngaard klein gestart, en steeds in kleine stapjes uitgebreid. Intussen is het wijn maken in Simon's bloed gaan zitten en zorgt hij samen met zijn vrouw Anita het hele jaar rond voor de druiven, om in het najaar de trossen te plukken met behulp van familie en vrienden.

De gemaakte wijn wordt aan de wijngaard verkocht op zaterdagen (andere dagen in overleg) en bij diverse (boerderij-)winkels in de buurt. Bel, whatsapp of mail gerust naar Andrea voor meer informatie! 
andrea@westerhoeve4.nl of 0615206813

AndreaLabeur-6924.jpg