top of page

Beleef en proef zeeuwse wijn in onze wijngaard tussen Domburg en Oostkapelle

AndreaLabeur-8044.jpg

Rondleiding + wijnproeverij

Om wijn te proeven, hoef je tegenwoordig echt niet meer naar Frankrijk of Italië! In het mooie Zeeland, vlak bij de kust, vind je Wijngaard Westerhoeve, waar je kunt genieten van een rondleiding en wijnproeverij. Ben je nog niet bekend met Zeeuwse wijn? Dan is de rondleiding met proeverij een mooi begin om hier verandering in te brengen!

Na de rondleiding van ca. 20 minuten wordt er geproefd van twee, drie of vier verschillende soorten wijn (diverse arrangementen mogelijk) en eventueel een borrelplank (los bij te boeken).

Rondleidingen in de wijngaard

We bieden diverse opties aan voor rondleidingen. Het is mogelijk om aan te sluiten bij reguliere rondleidingen met proeverij op de beschikbare data (graag vooraf aanmelden) of een groepsarrangement, vanaf 10 personen, te reserveren op een datum in overleg.

Aanmelden

Voor vragen over de rondleidingen kan er contact opgenomen worden met Andrea door te mailen naar andrea@westerhoeve4.nl of te bellen/whatsappen naar 0615206813

AndreaLabeur-8044.jpg

Agenda en aanmelden

Rondleiding + proeverij met twee wijnen €15,00 p.p.

 Komende rondleidingen + proeverij

Door omstandigheden vinden er momenteel geen rondleidingen plaats.

Zodra deze wel weer gegeven worden komt die informatie hier te staan.

-------

Het is mogelijk om de rondleiding uit te breiden met extra's, mogelijkheden en tarieven vind je hier

Bij minder dan 8 aanmeldingen kan een proeverij helaas niet doorgaan.

Deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld. 

Agenda en aanmelden

Arrangementen

Rondleiding + proeverij met twee wijnen - €15,00

Extra toe te voegen

Extra proefglas wijn* - €2,50 per glas p.p.

Borrelplank diverse bijpassende hapjes - €7,50 p.p.

Groepsarrangementen vanaf 10 personen

Een rondleiding met een eigen groep voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, jubileum of andere mooie gelegenheid op een datum in overleg is mogelijk vanaf 10 personen. 

Komt u met minder dan 10 personen, dan is het mogelijk om aan te sluiten bij een reguliere rondleiding.

Wij houden indien gewenst rekening met allergieën, intoleranties of andere dieetwensen als deze tijdig worden doorgegeven. Bij voorkeur vernemen wij dit direct bij het reserveren, maar uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de proeverij.

Arrangementen

Familiewijngaard

Een wijngaard in Zeeland, tussen de badplaatsen Oostkapelle en Domburg. Het is niet echt een plaats waar mensen een wijngaard verwachten, maar toch verbouwt Simon van Keulen al sinds 1999 druiven op het terrein van zijn schoonouders. Vanuit hobby is de wijngaard klein gestart, en steeds in kleine stapjes uitgebreid. Intussen is het wijn maken in Simon's bloed gaan zitten en zorgt hij samen met zijn vrouw Anita het hele jaar rond voor de druiven, om in het najaar de trossen te plukken met behulp van familie en vrienden. Dochter Andrea verzorgt sinds 2020 rondleidingen en proeverijen en is het aanspreekpunt van onze wijngaard.

De gemaakte wijn wordt aan de wijngaard verkocht op aanvraag en bij diverse winkels in de buurt. Bel, whatsapp of mail gerust naar Andrea voor meer informatie! 
andrea@westerhoeve4.nl of 0615206813

AndreaLabeur-6924.jpg
Ove de wijngaard
bottom of page