top of page
  • Foto van schrijverAndrea

Rondleiding en wijnproeverij

Bijgewerkt op: 15 dec. 2021

Een rondleiding door de wijngaard met aansluitend een proeverij, klinkt goed toch? We vertellen graag over onze werkwijze en het ontstaan van de wijngaard. Daarnaast mag een proeverij natuurlijk niet ontbreken! Proef ons eigen streekproduct: de Zeeuwse wijnen Würzer, chardonnay, regent of pinot-noir.

Tijdens de rondleiding lopen we door de wijngaard zelf en is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Na de rondleiding kan de wijn geproefd worden. Dit vindt bij goed weer buiten plaats en bij minder weer nemen we plaats in onze proefruimte.

Begin 2021 is onze wijngaard flink veranderd. Er is gras ingezaaid in plaats van houtsnippers tussen de rijtjes, de bamboe (die diende als windscherm) is vervangen door struiken en er zijn nieuwe rijtjes druiven aangeplant in de extra ruimte vanwege deze herstructurering. We vertellen hier graag over en lichten onze werkwijze toe, onder het genot van een glaasje witte of rode wijn.


Rondleidingen vinden in het hoogseizoen op vaste momenten plaats, maar kunnen ook aangevraagd worden voor groepen zoals voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere feestelijke aangelegenheden. Onze rondleidingen zijn COVID-proof, er is namelijk meer dan genoeg ruimte, en de rondleidingen vinden buiten plaats.


Interesse? Kijk dan eens op de volgende pagina voor meer informatie of reserveren

 

Zie hieronder foto's van de nieuwe aanplant begin 2021:


Druivenpluk Wijngaard Westerhoeve:1.461 weergaven

Comments


bottom of page