• Andrea

Uitjes met jonge kinderen

Bijgewerkt: 7 jul 2020

1. Bos & strand

Op slechts 5 minuten fietsen vanaf de camping ben je in het bos en bij de duinovergang om het strand op te gaan. Ga je lekker vroeg in de ochtend dan heb je een hele grote kans om herten tegen te komen en geniet je van de pure rust van Zeeland.


2. Terra Maris

Op slechts 4 minuten fietsen afstand van de camping is een pareltje van een museum te vinden. Alhoewel museum niet bepaald als iets voor kinderen klinkt, is dit museum voor natuur en landschap daar juist uitermate voor geschikt. Tekst van de website Terra Maris: "In de landschapstuin kun je de verschillende landschapstypen van Zeeland bekijken zoals o.a. duinen en dijken,  kinderen kunnen met een schepnetje waterdiertjes vangen in de vijvers, of  klauteren over klimtoestellen."


3. Hof poppendamme

Wil je een ochtend of middag onbezorgd genieten? Laat je kinderen dan spelen bij Hof Poppendamme, terwijl je zelf geniet van al het heerlijks van de menukaart. Binnen en buiten is er meer dan genoeg te doen om de kinderen langere tijd bezig te houden.


4. Molen De Jonge Johannes

Geniet met z'n allen van een lekkere pannenkoek en laat de kinderen springen op de springkussens, trampolines en/of racen op racebaan. In het juiste seizoen kun je ook nog eens met de kinderen het mais-doolhof in lopen!


5. Kinderboerderij de Klepperhoeve

In Middelburg is de kinderboerderij een fijn uitje voor jonge kinderen. In vakantietijd worden vaak leuke actieve middagen georganiseerd waarbij er bijvoorbeeld geknutseld, dieren gevoerd of paardgereden kan worden. Combineer het met de naastgelegen speeltuin het Meiveld voor een hele dag plezier!


Uiteraard zijn er nog veel meer leuke uitjes in de omgeving, maar hebben wij slechts een selectie op onze website geplaatst. Deze lijst kan tussentijds worden aangepast. Suggesties zijn altijd welkom en kunnen naar ons gestuurd worden via het contactformulier op deze website.


48 keer bekeken